Jalkapallo on aina kuuma aihe. Nyt myös LTS:n Youtubessa!

Tanskan huippu-urheiluinstituutin ja Team Danmarkin urheilufysiologi ja fysiikkavalmentaja, Ph.D. Thue Kvorning esitteli Kuntotestauspäivillä 2018 tanskalaisen huipputason jalkapallojoukkueen fysiikkaharjoittelua ja sen haasteita pelin evoluution myötä.

Thue Kvorningin luento nyt katsottavissa ”A view on S&C in a Danish top football soccer club”:

Kuntotestauspäivien 22.–24.3.2018 muut luentotallenteet ovat ostettavissa LTS:n toimistosta edulliseen hintaan 110 € ja LTS:n jäsenille 75 €. Tallennetilaukset ja jäsenyysasiat hoituvat sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi.

Kannattaa liittyä myös Kuntotestausverkosto FKM -Facebook-ryhmään!

#KTP18 #kuntotestaus #fysiikkavalmennus #FKM

 

Joukkuelajien fysiikkavalmennus fokukseen – Millaisia asioita testauksessa tulee huomioida? Miten testidataa tulisi hyödyntää? Kuinka lajianalyysi ja urheilijoiden yksilölliset tarpeet tukevat koko joukkueen fysiikkavalmennusta?

Palloilulajien urheilijoiden testauksen ja fysiikkavalmennuksen tulee perustua lajianalyysiin ja yksilölliseen tarveanalyysiin. Tanskan huippu-urheiluinstituutin ja Team Danmarkin urheilufysiologi ja fysiikkavalmentaja, Ph.D. Thue Kvorning kertoi Kuntotestauspäivillä 2018 näkemyksensä, kuinka testata ja monitoroida joukkuelajien urheilijoita ja kuinka kerättyä dataa käytetään valmennuksen apuna.

Tutustu Thue Kvorningin luentoon ”Performance testing and conditioning in team sports”.

Kuntotestauspäivien 22.–24.3.2018 muut luentotallenteet ovat ostettavissa LTS:n toimistosta edulliseen hintaan 110 € ja LTS:n jäsenille 75 €.

Tallennetilaukset ja jäsenyysasiat hoituvat sähköpostitse: linda.raivio(at)lts.fi.

Kannattaa liittyä myös Kuntotestausverkosto FKM -Facebook-ryhmään!

 

Dosentti Arja Uusitalon luentotallenne Liikuntalääketieteen päiviltä 2017: "Ylikuormitus – mikä, miksi ja mitä sitten?".

 
 
 
Liikuntatieteellinen Seura ry
Mannerheimintie 15 b B
00260 Helsinki
Yhteystiedot:
Puh: 010 778 6600
S-posti: toimisto@lts.fi
www.lts.fi
     
Copyright © LTS 2019