Kuntotestauspäivät 2019

Kuntotestauspäiville 2019 tulossa EBP Personal Trainingin jättiläinen, Renaissance Periodization perustaja ja tietellinen johtaja Dr. Mike Israetel!

Kuntotestauspäivien 2019 teemana on ”Kuntotestaus näyttöön perustuvassa personal trainer -toiminnassa”. Tarjoamme nyt kuntotestaajille, personal trainereille, valmentajille ja kaikille tieteeseen pohjaavan treenin ystäville setin, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty.

Renaissance Periodization -tiimin lisäksi päivillä ovat kaikki Suomen kovimmat EBP kuntotestauksen ja pt-valmennuksen asiantuntijat lihaskuntoharjoittelun, kestävyysliikunnan ja elämäntapamuutoksen alueilta mm. Juha ”lihastohtori” Hulmin ja professori Taru Lintusen johdolla.

Tapahtuma järjestetään 21.–24.3.2019 ammattikorkeakoulu Arcadan tiloissa Helsingissä.

Lue lisää >>>
 

KANSALLINEN TAITOSEMINAARI 23.–24.11.2018

Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla järjestetään kaksipäiväinen Kansallinen Taitoseminaari 23.–24.11.2018. Tapahtuman teemoina ovat motivaatio, monipuolisuus ja toimintaympäristö.

Pe 23.11.: Lapset liikkeelle. Miten voimme innostaa ja kannustaa lapsia liikkumaan ja samalla tukea motorista kehitystä sekä oppimista liikunnan avulla? Puhujina Keith Davids, Arja Sääkslahti, Piritta Asunta. Päivän ohjelma on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle, Liikkuva Koulu - työntekijöille, Liikunnanopettajille, liikuntatoimen ohjaajille, opiskelijoille, seuroille ja järjestöille.

La 24.11.: Taitavaksi urheilijaksi. Kuinka luoda toimintaympäristö, jossa kehittyy taitavia urheilijoita? Puhujina mm: Keith Davis, Jorick Hendricksen, Jyri Lohikoski, Mikko Rinnevuori, Tomi Vänttinen. Päivän ohjelma on suunnattu liikunnanopettajille, valmentajille, akatemioille, järjestöille sekä liikuntatoimen ohjaajille.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Kisakallion Urheiluopisto, Jyväskylän yliopisto ja KIHU.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tapahtumasivustolta.

 

20. PAJULAHDEN KESTÄVYYSSEMINAARI 26.–27.11.2018

Pajulahden kestävyysseminaarin teemana on ”Kestävyyslajien yhteisistä haasteista toimenpiteisiin”.

Mukana huippuasiantuntijoita kestävyysurheilijan terveyden ja korkeanpaikan harjoittelun teemoista! Puhujina mm. Maarit Valtonen, Ari Nummela, Olli-Pekka Kärkkäinen, Jukka Keskisalo, Valentin Kononen, Aino-Kaisa Saarinen, Arja Uusitalo, Marja Kokkonen, Juha Peltonen, Sierra Nevadan Carmen Calderón Soto ja Norjan Anita Rapp-Ødegaard.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin seminaarisivuilla ja ilmoittaudu nopeasti mukaan!

 

Kuntotestauspäivät järjestettiin 22.–24.3.2018 Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä

Kuntotestauspäivien teemana oli joukkuepalloilulajien testaus. Lisäksi järjestimme kaikille avoimen ja maksuttoman Valmennuksen ekstrapäivän lauantaina 24.3., jossa aiheena oli palloilulajien fysiikkavalmennus. Kuntotestauspäivien laadukkaat luentotallenteet ovat nyt ostettavissa ja muut luentomateriaalit tarjolla Kuntotestauspäivien tapahtumasivulla.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja livestriimin tilanneille!


Kuvassa Kuntotestauspäivien mainosbanner

 

Liikuntalääketieteen päivät 2018

XXVI Liikuntalääketieteen päivät järjestettiin 14.–15.11.2018 Hotel Haaga Central Parkissa, Helsingissä.

Teemana oli "Liikunta ja elintapasairaudet – uusinta uutta". Ulkomaisina tähtipuhujina olivat yhdysvaltalaiset professori Peter T. Katzmarzyk Penningtonin biolääketieteen tutkimuskeskuksesta sekä apulaisprofessori Laurie J. Goodyear Joslinin diabeteskeskuksesta, Harvardin lääketieteellisestä tiedekunnasta. Lisäksi tarjolla oli tuttuun tapaan laadukas ja monipuolinen kattaus kotimaisia huippuasiantuntijoita.

Hyödynnä seminaarimateriaaleja!

 
 
 
Liikuntatieteellinen Seura ry
Mannerheimintie 15 b B
00260 Helsinki
Yhteystiedot:
Puh: 010 778 6600
S-posti: toimisto@lts.fi
www.lts.fi
     
Copyright © LTS 2019