Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille

Kuntotestauksen käsikirja uudistui! Fyysisen kunnon mittaaminen – käsi- ja oppikirja kuntotestaajille -teos on kuntotestausalan ammattilaisten suomalainen perusteos. Kirja tarjoaa ohjeistuksen kuntotestien turvalliseen ja tasokkaaseen tekemiseen. Samalla se yhdenmukaistaa ja edistää tutkittuun tietoon pohjautuvaa suomalaista kuntotestaustoimintaa. Vahvista osaamistasi ja osta kirja käyttöösi!

Tutustu teokseen ja tilaa kirja >>>
 

Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä

Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä on osa Liikuntatieteellisen Seuran liikunnan asiantuntija- ja tutkijaverkostoa. Kuntotestauksen asiantuntijaryhmä toimii erityisesti kuntotestauksen alalla kehittämässä suomalaista kuntotestaustoimintaa, laatua ja yhteisiä suosituksia sekä hyviä käytäntöjä. Asiantuntijaryhmä toimii alalla aktiivisena mielipiteen muodostajana ja keskustelijana. Asiantuntijaryhmä toimii samalla myös vuosittaisten verkosto- ja koulutustapahtuman, Kuntotestauspäivien, suunnittelutyöryhmänä.Lue lisää >>>
 

FKM-sivusto ja FB-ryhmä

Liikuntatieteellinen Seura (LTS) haluaa vahvistaa kuntotestauksen aihepiiriin liittyvän luotettavaan tutkittuun tietoon perustuvan tieteellisen tiedon ja käytännön kokemusperustaisen (evidence-based knowledgement) tiedonvälityksen kehittämistä vuorovaikutuksessa liikunnan ja terveystieteiden alan tutkijoiden, asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Perustimme Fyysisen kunnon mittaaminen -kirjan rinnalle tämän fkm.fi-verkkosivuston ja Kuntotestausverkosto FKM -Facebook-ryhmän. Tavoitteenamme on välittää tutkimustietoa ja keskustella tiedon soveltamisesta sekä vahvistaa alan toimijoiden osaamista, testauksen laatua ja turvallisuutta. Oleellinen osa laadukasta testaustoimintaa on varmistaa testaustiedon siirtyminen liikkujan tai valmentaja–urheilija-parin käyttöön sekä käytännön ohjeiksi liikunnan ja valmentautumisen tueksi.

FKM.fi-sivuston sisällöistä ja ylläpidosta vastaa Liikuntatieteellinen Seura. Mikäli haluat ehdottaa sivustolle sisältöä tai antaa palautetta tai sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä liikuntatieteen erityisasiantuntija Jonne Kamsulaan, jonne.kamsula(at)lts.fi.

 
Liikuntatieteellinen Seura ry
Mannerheimintie 15 b B
00260 Helsinki
Yhteystiedot:
Puh: 010 778 6600
S-posti: toimisto@lts.fi
www.lts.fi
     
Copyright © LTS 2019